Denis Şchiopu
369 vizualizări 11 oct 2017

Miercuri, la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, a avut loc o conferinţă de presă organizată împreună cu Federaţia Română de Tenis de Masă pentru a premia medalia de aur obţinută de România la Campionatul European.

La eveniment au participat medaliatele cu aur Daniela Dodean, Eliza Samara, Bernadette Szocs, antrenorul Viorel Filimon, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristi Romanescu şi secretarul de stat din Ministerul Tineretului şi Sportului, Cosmin Butuza.

Secretarul de stat Cosmin Butuza a ţinut să felicite sportivele pentru performanţa obţinută şi a dat citire mesajului ministrului Tineretului şi Sportului, Marius Dunca: "Cu mândrie şi sinceritate, felicit echipa feminină de tenis de masă, campioane europene şi campioanele inimilor noastre. Aţi scris istorie cu performanţa voastră, ne-aţi făcut mândri şi aţi demonstrat că sunteţi o echipă de aur. Aveţi un viitor frumos în faţă, un viitor de campioane şi sunt convins că veţi mai avea rezultate remarcabile, chiar la nivel mondial.

Felicit Federaţia Română de Tenis de Masă pentru că are rezultate la toate nivelurile şi au început să fie un nume în elita mondială a tenisului de masa. În mine aveţi un partener, un sprijin şi un fan al tenisului de masă. Voi sprijini fiecare competiţie şi orice demers care are în centrul preocupărilor pregătirea copiilor şi a juniorilor pentru marea performanţă. Avem nevoie de campioni, voi dragilor sunteţi un exemplu şi un model pentru toţi. Vă mulţumesc!".

Echipa feminină de tenis de masă a României a cucerit, în septembrie, medalia de aur la Campionatele Europene de la Luxemburg, după ce a învins, în finală, echipa Germaniei, cu scorul de 3-2.

Citește și: