Gandul.info
Sorin Bogdan
4850 vizualizări 18 iun 2018

CE-A FOST ASTA?”, ”Germania S-A FĂCUT DE RÂS” sunt doar două dintre titlurile presei germane de luni, după eşecul usturător în faţa naţionalei Mexicului. Cu excepţia portarului Neuer, considerat ”îngerul păzitor” al echipei, restul jucătorilor sunt puşi la zid şi întrebarea care stă pe buzele tuturor este ”Mai avem şanse la optimi?”

Insititutul de seismologie din New Mexico a înregistrat mişcări seismice semnificative în două zone ale capitalei mexicane, imediat după golul Lozano din minutul 35. Erau provocate de bucuria suporterilor dezlănţuiţi.

Celor care n-au văzut meciul, un internaut le propune un mic rezumat.

FIFA anunţă că portarul mexican Ochoa a salvat 9 şuturi pe poarta echipei sale, record istoric pentru un goalkeeper al naţionalei ţării sale.

Mexicanii au făcut multă băşcălie de înfrângerea campioanei mondiale. 

Un suporter a descoperit misterul blestemului care apasă asupra naţionalei de fotbal Germaniei. Observaţi mâna dreaptă a selecţionerului Joachim Low.

Jose Mourinho a criticat sever evoluţia fotbaliştilor germani şi consideră victoria Mexicului meritată.

În partida cu Mexic, Germania a avut o posesie a mingii de 66%, 25 de şuturi spre poartă, dintre care 9 pe spaţiul porţii, 15 lovituri libere şi 8 cornere. Insuficient

Una din explicaţiile semieşecului Braziliei este felul în care elveţienii s-au ”ocupat” de vedeta Neymar. 

Campionul olandez de arte marţiale Gokhan Saki scrie că în toată cariera lui n-a primit atâtea lovituri precum Neymar în meciul cu Elveţia.

Faultându-l pe Neymar, ajutaţi de noroc şi reflexele portarului Sommer, elveţienii reuşesc să smulgă un punct Braziliei.

Jocul dur al elveţienilor a fost ironizat pe reţelele de socializare. Statisticile FIFA arată că Neymar a fost faultat în acest meci de 10 ori. Aproape că a egalat recordul lui Alan Shearer, faultat de 11 ori în partida cu Tunisia, de la turneul final din 1998.

În pauza meciului Brazilia - Elveţia, fetele se relaxează.

Mai puţin mediatizat, Costa Rica - Serbia a fost singurul meci al zilei care a confirmat predicţiile. După câteva ratări într-un stil tipic sârbesc, căpitanul Kolarov execută perfect o lovitură liberă şi urcă Serbia pe primul loc al grupei E, deasupra Braziliei.

Suporterii sârbi şi-au amintit că şi selecţionerul naţionalei lor a fost concediat după ce a calificat echipa la acest Campionat Mondial. La sfârşitul lunii octombrie 2017, Slavoljub Muslin a fost înlocuit cu Mladen Krstajic.

Suporterii sârbi, în urale la golul lui Kolarov, într-o piaţă din Belgrad, unde priveau meciul pe un ecran imens.

Iată şi o galerie foto cu cei mai frumoşi suporteri din ziua a patra a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia:

suporteri mexic - germania

Suporteri Elvetia

suporteri costa rica

suporteri brazilia

suporter elvetia

suporter costa rica

suporteri brazilia

suporter brazilia elvetia

suporteri mexic

suporter brazilia

suporter elvetia

suporter brazilia

Foto: Hepta

 

Citește și: