3353 vizualizări 21 iul 2012

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a declarat, sâmbătă, pentru BBC, după ce a purtat torţa olimpică pe North Greenwich Arena, că se va afla la Londra pe toată durata Jocurilor Olimpice şi va urmări competiţiile de gimnastică, tenis, atletism şi nataţie.

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul şi câştigi un iPad2!

"Voi fi aici pe toată durata Jocurilor Olimpice şi voi urmări competiţiile de gimnastică şi tenis, ceva atletism şi nataţie", a spus Nadia Comăneci.

Potrivit BBC, fosta sportivă şi fostul baschetbalist John Amaechi au purtat câte o torţă pe acoperişul arenei unde vor avea loc concursurile de gimnastică şi baschet de la JO, iar acolo au făcut un "torch kiss" (sărut al torţelor).

Nadia Comăneci a făcut parte din ştafeta de la Londra a torţei olimpice, astăzi, în prima zi a periplului londonez, în care printre purtători se mai numără şi fotbalistul Fabrice Muamba şi cântăreţul Dizzee Rascal.

143 de persoane sunt incluse în ştafeta de astăzi, ce cuprinde zonele Greenwich, Newham, Tower Hamlets, Hackney şi Waltham Forest.

Flacăra olimpică a sosit la Londra vineri şi a petrecut noaptea alături de medaliile olimpice şi de bijuteriile coroanei britanice, în Turnul Londrei.

Citește și: