579 vizualizări 6 ian 2015

Astfel, cota pentru ca Halep să se impună într-unul dintre turneele de Grand Slam din acest an este 3,50 şi este uşor de amintit cât de aproape s-a aflat românca de trofeu, la Roland Garros. Stanleybet oferă o cotă de 12,00 pentru ca Halep să obţină două trofee majore în 2015, iar dacă va depăşi această performanţă, profitul fanilor săi va fi incredibil: cotă 51 pentru trei titluri de Grand Slam. Varianta perfectă, cu patru succese ale numărului 3 WTA, aduce un câştig de 501 ori mai mare decât suma investită.

În ceea ce priveşte primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, tot Stanleybet a anunţat, de asemenea, cote foarte bune: Simona Halep aduce de 8 ori banii mizaţi, dacă va câştiga trofeul. Aceeaşi cotă o au Maria Şarapova şi Victoria Azarenka. Principala favorită a competiţiei este liderul mondial Serena Williams, cotă 2,85.

Interesant este că la Stanleybet sunt cotate nu mai puţin de 30 de variante pentru câştigarea Australian Open. Cei care doresc să rişte puţini bani, cu şansa unui mega-profit, pot încerca sportive capabile să producă surpriza, ca Sara Errani sau Andrea Petkovic, fiecare având cotă 201.

Citește și: