5062 vizualizări 28 nov 2017

 Potrivit spuselor lui Bedir, Şumudică încasează 400 de mii de euro pe sezon şi nu va primi despăgubiri dacă va fi dat afară.
 
 "Salariul lui Şumudică este de 400 de mii de euro pe an. Dacă noi decidem să renunţăm la el, nu îi plătim compensaţii. Dacă vrea să plece, va trebui să ne dea o sumă", a spus Bedir, potrivit Ajansspor, un contract probabil mic pentru Turcia, dar uriaş pentru fotbalul românesc. Să nu uităm că Dică, pe care Gigi Becali s-a gândit la un moment dat să-l schimbe chiar cu Şumudică, dar a fost refuzat, nu câştigă nici măcar 100.000 de euro pe an, ci undeva la 8.000 de euro pe lună, adică 96.000 de euro pe an.
 
 "Pentru a-l aduce pe Şumudică, am luat referinţe pozitive de la Mircea Lucescu", a mai spus Bedir, potrivit celor de la ziare.com.
 
 Acesta a mă menţionat că a fost impresionat de Şumudică pentru că antrenorul i-a cerut un profesor de limba turcă încă din momentul în care a semnat contractul.
 
 Marius Şumudică a semnat cu Kayserispor în vara acestui an un contract pe două sezoane.
 El a dus deja la Kayseri mai mulţi jucători din Liga 1, precum Cristian Săpunaru, Silviu Lung, Tiago Lopes şi Rick Boldrin.
 
 Obiectivul stabilit de conducerea clubului este clasarea în primele zece.

Citește și: