Luminita Turcu
Cristiana Sabau
1881 vizualizări 28 aug 2012

Preşedintele FC Basel, Bernhard Heusler, a declarat că, în ciuda înfrângerii de pe teren propriu în prima manşă a play-off-ului LigiiCampionilor, echipa sa are puterea să treacă de CFR Cluj, cu condiţia să fie eficientă şi să aibă noroc, informează cotidianul elveţian 20 Minuten.

"Nu este un început de sezon sub cele mai bune auspicii pentru noi, mai avem mult de muncă. Criticile la adresa antrenorului Heiko Vogel sunt normale în contextul rezultatelor, dar este un tehnician care lucrează bine. Suntem în aceeaşi barcă, învingem împreună şi pierdem împreună. Urmează returul cu CFR Cluj, eu cred că şansele noastre de calificare sunt intacte, dar trebuie să fim eficienţi şi să avem şi norocul de partea noastră. O eventuală necalificare în grupele Ligii Campionilor nu va avea impact asupra bugetului nostru, banii respectivi nu au fost trecuţi la buget. Plus că accesul garantat în Liga Europa ne aduce cam cinci milioane de franci", a spus Heusler.

Meciul CFR Cluj - FC Basel, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. În tur, echipa clujeană a câştigat la Basel cu scorul de 2-1.

Citește și: