Astfel, Rădoi va trebui să decidă dacă începe din primul minut cu Guilherme, calcând astfel cuvântul patronului Gigi Becali care după meciul cu Dinamo a zis că brazilianul nu mai trebuie să prindă echipa, sau va folosi un alt jucător pe postul de fundaş stânga, făcând practic o improvizaţie.

Fără Guilherme pe teren, Rădoi poate încerca să joace în bandă cu Toşca, acesta jucând fundaş stânga la Viitorul, înainte de a ajunge la Steaua. Situaţie în care, în locul său în centru fie va fi titularizat Carp, fie Filip, ultimul, mijlocaş defensiv de meserie. Variantele sunt riscante, în condiţiile în care Carp a fost destul de nesigur atunci când a jucat, iar Filip n-a strălucit nici el în momentele în care a apărut, foarte rar, în centrul defensivei.

Pentru Rădoi o variantă ar mai fi şi folosirea lui Filip ca fundaş stânga, în ciuda faptului că acesta nu excelează la capitolul viteză, dar dacă va ţine cont de indicaţiile patronului, şi Guilherme nu va fi pe teren, atunci soluţia va fi clar una riscantă. Fie o improvizaţie, fie cu Toşca în bandă şi Carp în centru, contra Astrei alegerea va fi una deloc liniştitoare, scrie Digisport.

După 18 etape, Astra e pe locul 1 cu 37 de puncte, iar Steaua e pe locul 4 cu 30 de puncte.

Citește și: