Iulian Coşuleţu
816 vizualizări 12 iul 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost extrem de dezamăgit după pierderea finalei Campionatului European în faţa Portugaliei, scor 0-1. Cu toate acestea, fotbalistul de la Atletico Madrid a devenit golgheterul competiţiei şi cel mai bun jucător al turneului din Hexagon.

"Am pierdut a doua finală în doar o lună, este trist. Cristiano Ronaldo a câştigat competiţiile cele mai importante şi cred că totul este decis. Şi-a dorit să câştige titlul şi apoi se putea gândi şi la Balonul de Aur. Sunt convins că el îl va câştiga." a declarat Antoine Griezmann, potrivit cotidianului AS.

Antoine Griezmann a reuşit să marcheze şase goluri în cele şapte partide jucate şi a fost numit şi cel mai bun jucător al competiţiei din Hexagon, câştigate de Portugalia, care a învins, în finala de pe Stade de France, ţara gazdă, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Eder în minutul 109.

Jucătorul francez a devenit cel de-al doilea fotbalist din istorie care marchează mai mult de cinci goluri într-un singur Campionat European, după Michel Platini, care a înscris de 9 ori la Euro 1984.

 

Citește și: