263 vizualizări 19 mai 2012

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, sâmbătă, că preşedintele CCA Ion Crăciunescu a "tras tare" pentru ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj să se rejoace şi a acuzat campioana, spunând că "înseamnă blaturi şi cooperativă", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În România este un campionat dirijat de comisii şi arbitri. Dacă nu ar fi intervenit comisia ambele echipe ar fi trebuit să piardă meciul cu 3-0. Crăciunescu a tras tare ca meciul să se rejoace, poate are şi el o parte din acest titlu al CFR -ului. Poate o să-i dea şi lui o felie de tortuleţ. CFR înseamnă blaturi şi cooperativă. Au luat un trofeu frumos, dar ei sunt nişte tinichele. Dacă cei de la Comisia de Arbitri sunt corecţi, să facă publică discuţia dintre Tudor şi Crăciunescu de după meci. De ce nu a spus nimeni nimic de blatul dintre Oţelul şi CFR? Cei de la CFR au dat o fumigenă cu TAS-ul, pentru că celor de la comisii le tremură nădragii. Una e să fii de la Vaslui sau de la Iaşi, şi altceva e să fii de la Cluj. Ce au zis? Nu contează ţăranii ăia de la Vaslui", a spus Porumboiu, care a asistat sâmbătă la meciul CSMS Iaşi - Săgeata Năvodari, scor 2-0, în Liga a II-a.

Adrian Porumboiu consideră că echipa din Iaşi va promova în acest an. "Dar pentru a face faţă în prima ligă ne mai trebuie jucători. E diferenţă mare între ce se joacă în Liga a II-a şi ce se joacă în prima ligă. Sunt convins că un oraş aşa mare cum este Iaşi îşi va face echipă", a adăugat el.

Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, cu scorul de 3-2 (1-0), echipa Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, şi care s-a rejucat din minutul 1, după ce a fost înteruptă la 8 mai. În urma acestui rezultat, CFR a cucerit al treilea titlu de campioană din istorie.

Citește și: