Adina Oşan
777 vizualizări 18 mai 2012

Un suporter al echipei Universitatea Cluj a încercat să-l lovească pe portarul CFR-ului, Beto, în timp ce jucătorii antrenaţi de Ioan Andone sărbătoarea câştigarea celui de-al treilea titlu din istorie, însă a fost oprit la timp de jandarmi.

Jucătorii CFR-ului au sărbătorit pe teren câştigarea titlului, strigând "Campionii, Campionii" şi agitând un steag al echipei.

La intrarea fotbaliştilor în tunelul ce duce la vestiare, un suporter al Universităţii Cluj a reuşit să sară în mijlocul jucătorilor, încercând să-l lovească pe Beto, însă a fost oprit la timp de forţele de ordine.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, obţinută în deplasare, cu Universitatea Cluj, într-un meci rejucat din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Cu o etapă înaintea încheierii campionatului, CFR Cluj a acumulat 70 de puncte. A doua clasată în Liga I, FC Vaslui, în prezent cu 67 de puncte, poate acumula tot 70 de puncte, dar clujenii au avantaj la rezultatele directe (2-0 şi 1-1).

Citește și: