Andru Nenciu
475 vizualizări 11 mai 2018

Iosif Rotariu, 55 de ani, a evoluat în două intervale pentru trupa roş-albastră şi a câştigat numeroase trofee, fiind şi finalist al Cupei Campionilor Europeni. Fostul mijlocaş a explicat la ProSport LIVE motivul pentru care Mircea Rednic e potrivit pentru a o prelua pe FCSB, actualul tehnician Nicolae Dică urmând a se despărţi de echipă la finalul sezonului Ligii 1 Betano, aşa cum Gigi Becali a dat de înţeles.

"Era tânăr atunci când a declarat că niciodată nu ar antrena FCSB, dar Mircea nu e un dinamovist convins. A jucat şi a antrenat la Rapid, a evoluat şi-n străinătate, în Turcia sau Belgia, dar el este un antrenor foarte potrivit pentru orice echipă care-şi doreşte performanţă. Are o experienţă foarte mare, a cucerit trofee. Ar fi o soluţie foarte bună pentru cei de la FCSB", a spus Iosif Rotariu la ProSport LIVE.

Rotariu a continuat: "El oriunde se duce vrea să facă performanţă...Pe cei de la Mouscron a reuşit să-i salveze de la retrogradare, dar de aceea a şi plecat fiindcă vrea mai mult decât un astfel de obiectiv, el vrea trofee. Rednic şi-a pus amprenta aproape la toate echipele pe la care a fost. Depinde doar de el ce vrea să facă".

 

Citește și: