Astfel, George Cosac, singurul candidat la funcţia de preşedinte, după ce Dumitru Hărădău şi Răzvan Itu au renunţat să mai candideze, iar Marius Vecerdea nu s-a prezentat la această Adunare Generală, a fost ales cu 140 din cele 155 de voturi exprimate de delegaţi. Restul de 15 voturi au fost anulate.
În ceea ce priveşte alegerile pentru cele patru funcţii de vicepreşedinte, acestea s-au terminat cu următoarele rezultate: Răzvan Itu - 119 voturi, Alina Tecşor-Cercel - 104 voturi, Adrian Marcu - 70 de voturi şi Marin Stănică - 37 de voturi. În aceste condiţii, din noul Comitet Director al Federaţiei Române de Tenis fac parte George Cosac, Răzvan Itu, Alina Tecşor-Cercel, Adrian Marcu şi Marin Stănică.

"Cluburile care nu sunt interesate să hotărască soarta federaţiei nu au venit azi la vot. Dar cei care sunt interesaţi de bunul mers al federaţiei au fost azi aici. De cele mai multe ori luptele se câştigă în teren. Ca să ai o legitimitate, trebuie să fii ales de cel puţin 100 şi ceva de cluburi. Nu poţi fi preşedinte ales de 12-13 inşi. E inadmisibil ca în România anului 2017 să trăim ca în Congo, să interzicem dreptul constituţional de vot. Le-am promis membrilor afiliaţi lucruri concrete, lucruri care pot fi realizate. Le-am spus că putem realiza absolut orice cu condiţia să fim o echipă unită. Dacă vom continua cu dezbinări, cu ameninţări şi alte lucruri de care am avut parte în ultimii doi ani cu siguranţă nu vom realiza foarte multe. E păcat pentru că avem câteva generaţii de copii valoroase, iar cluburile ar trebui să le ofere un minimum de respect", a spus George Cosac după alegerea sa, menţionân că reprezentanţii MTS, care la precedenta Adunare Generală au ameninţat că vor opri finanţarea FRT dacă la alegeri vor vota alţi membri afiliaţi în afara celor fondatori în număr de 54, nu au mai comentat nimic la şedinţa de vineri: "Azi reprezentanţii MTS nu au scos niciun cuvânt, nu au avut nimic de comentat. Au asistat la Adunarea Generală după care au plecat spunând că vor întocmi un proces verbal. Federaţia are 362 membri afiliaţi, plus cei 16 afiliaţi la ultima Adunare Generală. Dacă cei de la MTS îşi vor menţine punctul de vedere de data trecută, vom merge în instanţă. Nu ştim exact ce se va întâmpla. Dar ce e sigur este că nimeni nu şi-a asumat responsabilitatea unei semnături din partea MTS. Aşadar nimeni nu a avut curajul să semneze o hârtie oficială din partea MTS conform căreia noi ar trebui să facem Adunarea Generală cu 54 de membri".

Referitor la decizia lui Marius Daniel Vecerdea, reprezentantul clubului Pamira Sibiu, de a mai candida la preşedinţia FRT, Cosac a afirmat: "Suntem în sport şi asta a fost tactica domnului Vecerdea. În sport meciurile se câştigă în teren, nu în alte părţi. În ultimii doi ani el a intentat vreo 5-6 procese Federaţiei Române de Tenis. Noi aşteptam de la el să vină cu lucruri constructive, nu cu procese. Să vină cu ceva care să conducă la clarificarea situaţiei. Din păcate, domnul Vecerdea îşi doreşte să devină preşedinte ales de 12 inşi".

Citește și: