133 vizualizări 5 nov 2017

Pentru mijlocaşul ofensiv urmează o învoire de la etapa din weekend, pentru ca apoi să se canalizeze pe amicalele naţionalei. Sub tricolor, jucătorul FCSB are şansa să poarte tricoul cu numărul "10". Contra a confirmat că se gândeşte serios să îi dea lui Budi tricoul făcut celebru în istoria recentă de Hagi şi Mutu.

"Ultima dată l-a purtat Grozav, dar poate acum îl va purta Budescu. Şi Stanciu este un decar, deci şi el ar putea avea numărul 10 la naţională. Vom vedea", a spus Contra, într-un interviu pentru Eu sunt 12.

Conform aceleiaşi surse, Contra a dezvăluit că visul său este să se întoarcă la Madrid, să o antreneze pe Atletico. Între 2002 şi 2006 jucător al celor supranumiţi "los colchoneros", Contra vrea să îi calce pe urme lui Simeone, la Atletico.

"După ce îmi voi termina parcursul de la naţională, normal ca mi-aş mai dori să ajung la o echipă de club. Dar acum am treabă pentru România! Mi-ar plăcea să ajung să o antrenez pe Atletico, e cel mai mare vis al meu. Aş mai vrea să o antrenez pe Milan, îmi place să revin ca antrenor unde am fost jucător", a adăugat seclecţionerul.

România va înfrunta Turcia pe 9 noiembrie, de la ora 20:15, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, şi Olanda pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

FOTO: FRF.RO

Citește și: