Silviu Bănilă
9928 vizualizări 8 iul 2018

Borcea susţine că nu a fost privilegiat în puşcărie, ci ajungea să gonească şobolanii când se ducea la WC. De asemenea, afaceristul acuză că ar fi stat într-o cameră fără lumină, plină de mucegai. 

În două ore trebuia să ne spălăm toţi”, a povestit Borcea, într-un interviu pentru Kanal D, referindu-se la duşurile aglomerate de la Jilava. “Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme pentru toată viaţa! Îmi doresc să mă recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimănui nu i-aş dori să treacă prin ce am trecut eu, să ajungă, de pildă, să meargă la toaletă bătând cu sticla de plastic în uşă, să fugă şobolanii! E cumplit! Este un sentiment că totul se termină pentru tine şi coşmarul te urmăreşte la fiecare pas.”

"Nu vă închipuiţi cât de dificil era să te speli. Eram 220 de deţinuţi şi aveam doar trei duşuri cu apă rece ca gheaţa. În două ore, toţi trebuia să facem baie. A fost cumplit. Nici nu vreau să îmi mai amintesc. Arăt eu bine pe exterior, dar pe interior, sunt măcinat de suferinţă. Ce s-a scris despre mine, că aş fi avut un tratament preferenţial acolo, sunt poveşti nemuritoare", s-a mai plâns Borcea.

 

Citește și: