Departamentul Social - Mediafax
8972 vizualizări 29 iul 2018

Cristian Borcea şi Valentina Pelinel se află în aceste zile într-o vacanţă în Italia. Omul de afaceri Nicuşor Stan, un apropiat al cuplului, a postat pe contul său de Facebook imagini dintr-o croazieră cu yacht-ul pe Adriatică, lângă insula Capri.

"Astăzi este o zi specială! afară sunt 31 ° ! ☀️ specială pentru faptul că sunt alături de vechiul meu prieten Cristi Borcea 😉 În continuare la Capri", scrie Stan lângă o serie de fotografii de pe yacht.

În imaginile postate pe Facebook se pot vedea Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, alături de omul de afaceri şi iubita acestuia. Nicuşor Stan este un milionar român cu afaceri în domeniul imobiliar.

Supranumită ”Insula iubirii”, Capri se află în Marea Adriatică, lângă coastele de vest ale Italiei şi este considerat un loc exclusivist. Deşi este accesibilă ca preţ şi turiştilor obişnuiţi (cazare cu 60 de euro/noapte), pentru cei cu bani oferă condiţii de lux, pentru care pot plătii şi 700 de euro pe noapte. Din cauza străduţelor înguste, accesul automobilelor pe insulă este interzis.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiţionat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare.

"A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire," a spus Borcea la ieşirea din închisoare. ”În primul rând, după această perioadă, trebuie să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie.”

 

Citește și: