Mihaela Măncilă
4882 vizualizări 4 oct 2018

Portughezul a fost acuzat de Kathryn Mayorga (34 de ani), care susţine că, acum nouă ani în Las Vegas, a fost forţată de CR7 să întreţină relaţii sexuale.

"Resping cu fermitate orice acuzaţie care a fost făcută la adresa mea. Violul este o crimă abominabilă, total opusă felului meu de a fi şi principiilor în care cred. Refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care caută să-şi facă reclamă pe seama mea. Sunt împăcat şi asta mă va ajuta să aştept în linişte rezultatele acestor investigaţii", a spus Ronaldo, pe contul personal de Twitter.

Totuşi, pe internet a apărut un video în care fotbalistul dansează provocator cu Kathryn Mayorga, într-un club. În videoclip se poate observa insistenţa cu care Ronaldo o abordează pe femeie din timpul dansului.

Cum s-ar fi întâmplat totul

Fapta care pătează acum imaginea vârfului lui Juventus s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept "un celebru jucător de fotbal". Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, pe care o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie 2018, Kathryn Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Săptămâna trecută, germanii de la Der Spiegel au publicat o copie a plângerii depusă de femeie.

Avocaţii noului star al lui Juventus, de la Schertz Bergmann Rechtsanwalte, au oferit o primă reacţie despre raportul întocmit de ziariştii germani, susţinând că documentul ar fi fost publicat ilegal şi că vor da în judecată cotidianul: ”Vom cere daune morale, o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, au declarat avocaţii.

Cei doi ar fi semnat un contract, prin intermediul căruia Cristiano Ronaldo i-ar fi plătit americancei suma de 375.000 de dolari pentru a nu aminti niciodată de acest eveniment.

 

 

Citește și: