33 vizualizări 16 mar 2017


Este cea de-a treia distincţie de acest gen pe care o primeşte Cristina Neagu, după cele din 2010 şi 2015 şi a doua la rând. Neagu le-a întrecut pe Nora Mork a obţinut, Nycke Groot, Isabelle Gullden, de la CSM Bucureşti, şi Kari Grimsbo.

”Sunt copleşită de emoţii. Dacă în 2015 eram destul de sigură că aş putea câştiga acest titlu, acum mă aşteptam mai puţin. Aveam speranţele mele, din moment ce am fost nominalizată, dar anul acesta chiar sunt copleşită. Cred că sunt singura jucătoare din istoria handbalului care a câştigat de 3 ori trofeul acesta. Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care m-au votat, celor care au încredere în ceea ce fac pe teren. Cu echipa nu am avut cele mai bune performanţe, au fost apreciate mai mult rezultatele individuale. În plus, dintre toate jucătoarele nominalizate am avut cele mai puţine meciuri jucate. Sunt mândră şi foarte fericită”, a declarat Cristina Neagu pentru ProSport

Cristina Neagu are 28 de ani, aşadar timp suficient pentru a obţine şi alte trofee. Interul stânga a câştigat trofeul din 2010 sub tricoul Oltchimului, iar cele din 2015 şi 2016 reprezentând Buducnost Podgorica la nivel de club. Din vară, cea mai bună jucătoare a lumii poate fi urmărită la Bucureşti, după ce a semnat un contract pe 2 ani cu CSMB. Va veni şi al 4-lea Balon de Aur? ”Timp ar mai fi, îmi doresc să mai joc cel puţin 3-4 ani la cel mai înalt nivel”, a răspuns Cristina Neagu.

Citește și: