Vasile Magradean
1078 vizualizări 14 iun 2019

Simona Halep a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că va vedea ce se întâmpla când va fi momentul, în privinţa relaţiei cu Darren Cahill.

„Nu s-a schimbat nimic, are pauză anul acesta cu familia, unde se bucură de timpul petrecut împreună, iar atunci când va veni timpul să decidă dacă va mai antrena sau nu, eu voi fi fi prima persoană pe care o va suna şi mă va întreba dacă îmi doresc să vină în echipa noastră. Împreună cu Daniel Dobre, aşa îşi doreşte în momentul acesta, dar vom vedea atunci când va fi momentul”, a spus Halep.

Aceasta a subliniat că obiectivul său principal este să participe la Jocurile Olimpice de la Tokyo, sperând să fie sănătoasă şi aptă de joc.

„Îmi doresc o medalie”, a mai spus Halep.

În ceea ce priveşte turneul de la Wimbledon, jucătoarea a precizat că este cu gândul acolo, menţionând că nu va fi un sezon uşor, dar este încrezătoare.

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a declarat, la rândul său, în aceeaşi conferinţă de presă, că nimic nu s-a schimbat în ceea ce priveşte relaţia cu Simona Halep.

„Mi-am luat un an de pauză de la antrenorat pentru a fi cu familia, ceea ce îmi face plăcere. La finalul anului nu ştiu încă sigur ce voi face, dar pot să vă garantez că dacă mă voi întoarce să antrenez, Simona va fi prima persoană pe care o voi suna pentru a vedea dacă va vrea să mă întorc înapoi sau nu. Sper să zică da, vom vedea. Multe depind de ceea ce se va întâmpla în următoarele şase luni”, a spus Cahill.

Simona Halep participă la Cluj-Napoca la Sports Festival, urmând să joace, sâmbătă, un meci demonstrativ de tenis alături de Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová, la care va asista şi Darren Cahill. Vor fi trei meciuri, Marius Copil împotriva lui Fabio Fognici, apoi Simona Halep cu Daniela Hantuchová, iar al treilea va fi unul mixt, cei doi jucători români împotriva celor doi jucători străini.

Sports Festival se desfăşoară în perioada 13 – 16 iunie la Cluj-Napoca fiind 4 zile dedicate jocului şi activităţilor sportive în care organizatorii au pregătit 40 de sporturi cu competiţii, iniţiere, demonstraţii şi show-uri.

Citește și: