Gandul.info
Denis Şchiopu
940 vizualizări 23 feb 2018

"Mă bucur foarte tare că a venit această ofertă de la Rubin Kazan, dar aştept să mă bucur la maximum atunci când voi semna, după vizita medicală. Abia aştept să fiu şi eu liniştit. Ne-am înţeles pe patru luni la început, iar apoi renegociere pentru încă trei sezoane", a spus Enache, la Telekom Sport.

Internaţionalul român, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut că a făcut un compromis când a mers la FCSB, în iarna anului 2016, şi s-a arătat dezamăgit de modul în care a luat sfârşit aventura sa la clubul finanţat de George Becali.

"Nu puteam să fiu dat afară de la prima echipă. M-au lăsat să mă antrenez, dar mi-au zis că nu o să mai joc. La echipa a doua nu puteam să merg oricum. Am ştiut unde vin, ştiam la ce echipă o să ajung. Este dureros pentru un jucător să treacă de la o extremă la alta. Azi eşti cel mai bun, mâine ţi se zice adio.

Domnul Becali m-a luat de la Astra pentru ce jucam acolo, pentru postul de acolo. I-am spus asta şi când ne-am despărţit. Eu am venit pe postul de mijlocaş dreapta şi m-am trezit peste noapte fundaş dreapta. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine, nu am comentat niciodată, am jucat acolo unde am fost băgat", a încheiat Enache.

Gabriel Enache a fost transferat de FCSB pentru 500.000 de euro, după aproape patru ani petrecuţi la Astra, pentru care a jucat 139 de meciuri şi a reuşit să dea 16 goluri şi 20 de pase decisive. Dacă la Astra a evoluat extremă, Enache a fost reprofilat odată cu transferul la FCSB şi a fost pus să joace pe un post pe care-l acoperise rareori în trecut: fundaş dreapta. Meciul cu Dinamo, la finalul căruia finanţatorul vicecampioanei a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile sale, a fost al 79-lea al lui Enache la FCSB. În această perioadă, el a înscris cinci goluri şi a oferit şase assist-uri.

Citește și: