Gandul.info
Denis Şchiopu
219 vizualizări 24 feb 2018

"Mi-am pus mari speranţe în acest joc. A fost ca o finală de Campionat Mondial. Din păcate, nu am fost acea echipă de acum o săptămână, două săptămâni, trei săptămâni. Trebuia să venim să câştigăm acest joc, dar, din păcate, am făcut un joc dezastruos, chiar nu îi înţeleg pe băieţi. Eu ştiam că ne va aştepta un meci greu, le-am spus băieţilor că va fi un meci greu. Nu am avut atitudine, nu am jucat cu inima, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat astăzi", a declarat Miriuţă, la Telekom Sport.

Vasile Miriuţă îşi asumă vina pentru ratarea prezenţei în play-off şi îşi pune mari speranţe în meciul cu CS Universitatea Craiova, din sferturile de finală ale Cupei României.

"Nu vreau să vorbesc acum despre alte lucruri. Voi discuta cu patronul şi dacă dânsul va dori să plec, voi pleca. Când se pierde, antrenorul e de vină tot timpul. Îmi asum acest lucru. Aşa e viaţa antrenorului, va trebui să mă ridic. Meciul de joi este şansa noastră să prindem un meci de cupă europeană", a adăugat Miriuţă.

Formaţia Dinamo Bucureşti a ratat, sâmbătă, calificarea în play-off-ul Ligii 1, după ce a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Astra Giurgiu, în etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat al competiţiei.

În clasament, Dinamo a rămas cu 39 de puncte, la egalitate cu CSM Poli Iaşi şi FC Botoşani. Astfel, s-a făcut clasament în trei, iar ieşenii au avut câştig de cauză, având cele mai multe puncte obţinute: şapte, în timp ce Botoşani a acumulat cinci puncte în cele patru meciuri cu Dinamo şi CSM Poli Iaşi, iar dinamoviştii doar patru. Formaţia ieşeană s-a calificat în play-off, la fel ca Viitorul (44 de puncte), Astra Giurgiu (44 de puncte), CS Universitatea Craiova (51 de puncte), FCSB (52 de puncte) şi CFR Cluj (52 de puncte). Dinamo şi Botoşani vor evolua în play-out.

Citește și: