Gandul.info
Andrei Pal
1066 vizualizări 22 nov 2017

Noi probleme medicale la FCSB. După ce l-au pierdut din nou pe Benzar, căruia i-a recidivat ruptura musculară, şi Momcilovic s-a "rupt". Fundaşul stânga criticat de Becali după înfrângerea de la Iaşi (0-1) a suferit o întindere şi va fi indisponibil timp de două săptămâni. Anunţul a fost făcut chiar de antrenorul FCSB la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Viktoria Plzen.

Nicolae Dică nu se putea baza pe patru jucători importanţi la meciul cehii de la Plzen. Cu Teixeira şi Pintilii lăsaţi acasă pentru a se odihni, şi cu Benzar accidentat, FCSB l-a pierdut şi pe Momcilovic, cel care a suferit o întindere în meciul cu CSM Poli Iaşi, pierdut cu 1-0 de vicecampioană. Fundaşul stânga sârb nu făcea parte din lotul pentru meciul din Europa League, dar era o alternativă bună pentru următoarele meciuri de campionat, având în vedere că evoluţiile sale, până la cea cu formaţia moldavă criticată finanţatorul FCSB, au fost constant bune.

Dică a anunţat accidentarea lui Marko Momcilovic la conferinţa de presă. Fotbalistul va fi indisponibil timp de două săptămâni. "Au rămas jucători acasă, dar Benzar este accidentat, Momcilovic la fel, două săptămâni nu îl vom avea, pentru că a suferit o întindere.

Pe Teixeira şi Pintilii am optat să îi las acasă, pentru că avem un meci important în campionat cu Astra. Este important să joace jucătorii care au jucat mai puţin în ultima vreme, pentru că ne aşteaptă multe meciuri în continuare", a spus Dică în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Viktoria Plzen.

"Banda stângă a fost moartă. Momcilovic parcă a uitat fotbalul", spunea Becali după înfrângerea de la Iaşi, despre evoluţia lui Momcilovic.

Citește și: