"Ne aşteptam la un meci greu, ştiam că vor sta în propria jumătate cu toată echipa şi vor pleca pe contraatac. E păcat că am primit un gol din fază fixă, ştiam că sunt periculoşi acolo, dar e important că am avut reacţie după aceea şi am avut ocazii clare de a marca. E important că revenim pe primul loc, mă aşteptam să avem o stare de oboseală. Mi-era frică de asta, dar băieţii au reacţionat bine", a spus antrenorul vicecampioanei, la Telekom Sport.

Pus în situaţia de a alege mereu între Gnohere şi Alibec, Dică evită să pună presiune pe vârful pe care Becali speră să încaseze o sumă importantă: "Mă bucur că avem 13 meciuri fără înfrângere, că antrenez aceşti jucători cu caracter frumos. Sperăm să nu ne oprim aici, deocamdată nu am realizat nimic în campionat, chiar dacă suntem pe primul loc. Alibec şi Gnohere sunt doi jucători de valoare, «Bizonul» a marcat din nou şi sper să o facă şi Alibec. Uşor-uşor îşi va intra şi el în formă", a mai declarat Dică.

FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Concordia Chiajna, în etapa a 17-a a Ligii 1, şi a revenit pe primul loc în clasament.

În urma acestei victorii, echipa pregătită de Nicolae Dică a acumulat 38 de puncte şi are un punct avans faţă de CFR Cluj, care se află acum pe locul secund. Concordia ocupă locul 11, cu 17 puncte.

Citește și: