Denis Şchiopu
458 vizualizări 6 mai 2017

Au marcat: -/Filip 50', Hanca 87', Bumba 90+7'-penalty.

0-1: Palic a pasat în adâncime, către Filip, Marc a ieşit din poartă, s-a izbit de aversar şi a scăpat mingea, iar fundaşul dinamovist a reluat în poarta goală.

0-2: Hanca a primit o pasă de la Mahlangu, la marginea careului de 16 metri, în stânga, a intrat în careu, după care a făcut o pirueta pe lângă Larie şi a finalizat cu latul la colţul lung.

0-3: Bumba a transformat un penalty obţinut de Bawab, el trimiţând mingea în stânga lui Marc, care s-a aruncat în partea opusă.

În clasament, Dinamo a acumulat 39 de puncte şi este acum pe prima poziţie, la un punct în faţa echipelor FC Viitorul şi FCSB, care au un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, CFR Cluj a rămas cu 33 de puncte, pe locul 4, şi a irosit ultima şansă pe care o mai avea la câştigarea titlului, înaintea acestei runde.

CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora – L. Rus (Nascimento 88'), C. Deac - A. Păun (Sîrbu 74'), Omrani, Nouvier - Bud (Antal 80'). Vasile Miriuţă.

Dinamo: Penedo – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, S. Filip – Busuladzic, Mahlangu – Hanca (Bumba 88'), Palic (Bawab 90+2'), Nistor – Nemec (Rivaldinho 90'). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene: Camora 24', Păun 50', Tiago Lopes 73', 90+8'/ Palic 63', Penedo 83', Nemec 90'.

Cartonaşe roşii: Tiago Lopes 90+8'/-.

Arbitri: Marius Avram (Bucureşti), Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); rezervă: Marcel Bîrsan (Bucureşti).

Observatori: Eduard Dumitrescu (CCA/Piteşti), Marian Ivan (LPF/Braşov).

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu", Cluj-Napoca.

Citește și: