Gandul.info
Denis Şchiopu
826 vizualizări 3 nov 2017

"Au greşit toţi arbitrii. Trebuia, cel puţin, tuşierul să vadă, dar nu a văzut. Îi dădea şi roşu (n.r. jucătorului echipei Hapoel Beer Sheva), era normal, pentru că a scos-o cu mâna din poarta. Tot anul. Din hoţ nu îl scoteam. Aşa suntem noi românii, fraţilor", a spus Dragomir, la Pro-X.

Dumitru Dragomir s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei pregătite de Nicolae Dică: "Când se fac aceste schimburi, din duminică în duminică, nici jocul nu se leagă. Nu am văzut Steaua de mult jucând aşa de slab. Aveau ăia trei viteze în plus".

Fostul conducător al LPF s-a referit şi la perioada traversată de atacantul Denis Alibec, care a părăsit terenul în lacrimi, când a fost înlocuit de Harlem Gnohere: "A fost huiduit de galerie şi el este un tip sensibil. Cât este de golănaş în faţa ziariştilor, atât este de sensibil. Nu a avut nici reuşite şi toate mingile pe care le-a primit, ori i le-au dat prea tare, ori le-a preluat greşit".

FCSB a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa israeliană Hapoel Beer Sheva, în etapa a patra a grupei G din Liga Europa, şi şi-a asigurat calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

Citește și: