Gandul.info
Denis Şchiopu
177 vizualizări 5 mar 2018

De asemenea, Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste din Grecia a amendat clubul din nordul Greciei cu 30.000, iar PAOK va trebui să joace două meciuri pe teren propriu fără spectatori. PAOK are dreptul să facă apel la decizia de luni.

Comisia care a analizat cazul a considerat că PAOK Salonic, echipa gazdă, a fost vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat pe stadionul "Toumba", motiv pentru care echipa din Salonic a pierdut cu 3-0. Decizia a fost primită cu un val de nemulţumire în Salonic, acolo unde microbiştii încă îl acuză pe Oscar Garcia, antrenorul oaspeţilor, că a exagerat proporţiile incidentului. Acesta a cerut să fie spitalizat şi a purtat un guler care să îi fixeze gâtul după ce a fost lovit din tribune cu o rolă de hârtie, astfel că jocul nu a mai început.

Analiza comisiei de disciplină nu a ţinut cont, din câte se pare, de raportul observatorului de joc, cel care notase faptul că arbitrul întâlnirii a considerat că Oscar Garcia putea continua meciul, dar şi că antrenorul lui Olympiacos a refuzat să fie consultat de medicul prezent la stadion.

Cu şase meciuri rămase de disputat, echipa antrenată de Răzvan Lucescu are 49 de puncte, cu cinci mai puţine decât AEK Atena şi cu unul mai puţin decât Olympiacos. Astfel, victoria în derby-ul de duminică, contra celor de la AEK, este obligatorie pentru Răzvan Lucescu, chiar dacă partida de pe teren propriu se va disputa, în urma suspendării, fără spectatori.

Citește și: