Partenerul Simonei (26 de ani), pe numele său Radu Barbu, este mai în vârstă cu 8 ani decât ea! Piteşteanul de 34 de ani a jucat tenis în circuitul ATP, însă nu a reuşit niciodată să se remarce! Cea mai bună clasare a sportivului care s-a retras din activitate în anul 2005 este locul 1.131 ATP! Acum, iubitul Simonei Halep este antrenor de tenis, pregătind copiii în oraşul natal. Dacă ne luăm după pozele postate pe pagina personală de Facebook, Radu Barbu este un tip jovial şi petrecăreţ, scrie Pro Sport.

Simona şi Radu s-au cunoscut datorită faptului că se învârteau într-un cerc comun de prieteni. Fostul jucător de tenis are mai mulţi amici pe care constănţeanca îi ştie foarte bine, printre care se numără şi Horia Tecău, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei. Barbu a studiat la Texas Christian University şi a evoluat pentru colegiul respectiv în campionatul universitar nord-american. El a mai ocupat şi funcţia de director al unui turneu ITF desfăşurat la Piteşti.

Halep şi Barbu au fost surprinşi în această săptămână pe străzile din staţiunea italiană Portofino. Simona a luat masa alături de Radu, iar liderul mondial părea că se simte excelent în compania bărbatului. Cei doi nu au mai fost văzuţi împreună până în ziua în care paparazzi i-au zărit în oraş. Simona se bucură de o pauză lungă după ce a încheiat anul pe locul 1 mondial, urmând să revină în circuit abia peste o lună şi trei săptămâni.

Citește și: