Luminita Turcu
3313 vizualizări 26 mai 2015

"Rafa Benitez este antrenorul Realului 99 la sută", a declarat, pentru Rai Sport, Ernesto Bronzetti, care a fost luni seară la Madrid, unde s-a întâlnit cu Ancelotti, demis de Florentino Perez de la Real.

Bronzetti a mai spus că Ancelotti vrea să-şi ia un an sabatic după plecarea de la Real şi a subliniat că jucătorii madrileni au fost foarte supăraţi când au aflat de plecarea italianului, unii dintre ei izbucnând în plâns.

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Carlo Ancelotti nu va mai pregăti formaţia madrilenă în sezonul viitor.

Demiterea lui Carlo Ancelotti era aşteptată. Tehnicianul italian, venit la Real Madrid în 2013, a câştigat în primul sezon "La Decima", al zecelea trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului. În schimb, în acest sezon, Real nu a câştigat niciun titlu major.

Florentino Perez a menţionat că numele succesorului lui Ancelotti va fi cunoscut săptămâna viitoare. "Ar fi ideal să vorbească limba spaniolă", a spus el.

Citește și: