Dan Mirea
90 vizualizări 5 iul 2017

El s-a împotrivit. Dragoş Nedelcu a spus "nu" unei şanse, pe care mulţi ar accepta-o fără să stea pe gânduri. A ales echipa momentului din România: Viitorul. Mijlocaşul de 20 de ani trage tare în Slovenia, după ce în urmă cu o lună jumătate a bifat pe lista de dorinţe "să câştig titlul". Pe Nedelcu l-am prins în timpul liber dintre antrenamente.

"E greu! E cantonament".

Cum este Dragoş Nedelcu la 20 de ani, după ce a câştigat campionatul României şi a avut şi câteva oferte importante, printre care şi de la FCSB?

E ceva extraordinar. Nu m-am gândit, atunci când m-am apucat de fotbal, că voi câştiga campionatul la o vârstă atât de fragedă. Nu mă aşteptam la oferte, sincer, dar jucând foarte bine ele au venit. Când m-am apucat de fotbal mă gândeam că voi ajunge la un nivel mediu. Voiam să ajung să joc în Liga 1. Dar după ce am ajuns aici, la domnul Hagi, uşor-uşor am început să cred.

Cum s-a desfăşurat viaţa ta din momentul câştigării campionatului?

Lumea te priveşte altfel atunci când eşti cel mai bun. S-a schimbat mult în bine. E un sentiment altfel când eşti cel mai bun. A fost o decizie strict personală să nu plec la Steaua. Aşa am simţit, să rămân la Viitorul. Chiar nu ştiu cum să-ţi explic. Din punct de vedere financiar era mult mai bine decât aici. Aşa am simţit. Nu pot să dau o expicaţie.

CITEŞTE CONTINUAREA PE PROSPORT!

Citește și: