868 vizualizări 24 aug 2017

Au marcat: Dabbur 7', Gulbrandsen 38', Berisha 52' pen, Haidara 88'/ -.

1-0: Apărarea Viitorului este din nou prinsă pe picior greşit. După o combinaţie pe spaţii largi, mingea ajunge, din margine, la Dabbur, care pune latul, simplu, din şase metri şi deschide scorul.

2-0: Yabo verticalizează bine un balon pe centrul terenului, minge ajunge la Berisha, aflat între doi oameni de la Viitorul, care pasează bine pe culoar pentru Gulbrandsen. Atacantul danez îl fixează pe Buzbuchi şi înscrie cu un şut plasat la colţul lung.

3-0: Berisha a înscris dintr-un penalty la care Buzbuchi a ghicit colţul, dar nu a putut respinge.

4-0: Haidara preia o minge respinsă de apărarea Viitorului, după un corner, driblează doi adversari şi înscrie cu un şut de la 16 metri.

FC Sazlburg: Walke - Lainer, Pongracic, Caleta-Car, Ulmer - Wolf (Rzatkowski 46'), Samassekou, Yabo, Berisha (Haidara 65') - Gulbrandsen (Patson 56'), Dabbur. Antrenor: Marco Rose.

FC Viitorul: Buzbuchi - Hodorogea, Ţîru, M. Constantin (D. Lopez 46') - Dumitraş, Băluţă, Vînă, Rădoi - Herea - Cioablă (Chiţu 58'), Ţucudean (Drăguş 24'). Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Pongracic 37', Daka 90+3'/ Vînă 45', Hodorogea 52'

Cartonaşe roşii:-.

Arbitri: Stefan Johannesson - central, Fredrik Nilsson şi Mehmet Culum - asistenţi, Andreas Ekberg - rezervă.

Observatori: Nina Hedlund (Norvegia), Haim Jakov (Israel).

Stadion: Red Bull Arena, Salzburg.

La finele acestui meci, Cristian Bicolaru, preşedinte la FC Viitorul, a declarat: ”Cred că... să fiu deschis şi să nu merg pe varianta extrem de sumbră pe care am citit-o... probabil că unora le-ar coneveni să dispărem, dar sper să nu le dăm satisfacţie. E greu de spus cine va asigura lotul, pentru că acum e destul de subţiat, dar mai sunt zile în care se pot face transferuri. Avem ca obiectiv 2-3 jucători să aduce [...] Probabil că nu am gestionat foarte bine momentul de după câştigarea campioantului. În loc să ne ocupăm de ce aveam noi, ne-am ocupat de procese. Ne-au plecat jucători titulari, au venit alţii”.

Citește și: