„A fost o victorie foarte importantă în primul rând pentru noi. Toată lumea a stat unită, toată lumea a stat foarte concentrată. Am vrut să dedicăm victoria lui Miriuţă. Mă bucur că va pleca cu 3 puncte pentru că sincer, merita, şi a făcut o treabă minunată aici lângă noi.

Cred că am ajuns într-un moment în care fiecare are viaţa lui şi vom vedea. Eu nu pot să raspund decât că avem 2 variante: rămânem sau plecăm. Dar depinde de fiecare jucător. Suntem liberi să căutăm şi să băgăm şi memoriu, pentru că este singurul drept pe care îl avem aici în România, din păcate”, a declarat Felgueiras.

Întrebat de un posibil transfer la Steaua, portarul portughez a răspuns: „În timpul cotractului cu CFR nu voi vorbi de altă posibilitate. Până la urmă am contract, nu s-a rezolvat, nu voi dezvălui public care este situaţia mea. Sunt mulţumit că am ajuns aici, mă bucur enorm, că jucăm în faţa suporterilor noştri, care au fost întotdeauna alături de noi. Dar asta e, voi vedea ce voi face. Mai am un an şi jumătate de contract”.

Citește și: