Gandul.info
Denis Şchiopu
216 vizualizări 7 mar 2018

În partida cu Eibar, Andone a contribuit la unicul gol al echipei sale, după ce mingea trimisă de el a lovit bara, apoi a ricoşat în portarul lui Eibar şi a intrat în poartă. Atacantul în vârstă de 24 de ani a fost schimbat în minutul 85, moment în care s-a dus ţintă spre Clarence Seedorf şi i-a şoptit ceva la ureche timp de câteva secunde, iar răspunsul antrenorului l-a nemulţumit. Ajuns pe bancă, Andone a continuat să fie nervos, dar acum recunoaşte că a greşit.

"Am făcut multe greşeli din cauza caracterului meu. Sper să nu se mai întâmple, pentru că este lipsă de respect faţă de antrenor şi coechipierii mei. A fost o reacţie la cald, în acel moment îmi doream foarte mult să ajut, voiam să fiu pe teren până la final şi nu m-am mai gândit la altceva. După aceea am realizat, însă, că am greşit şi am vorbit deja cu cine trebuia să vorbesc şi mi-am cerut scuze", a declarat Andone, într-o conferinţă de presă.

Florin Andone crede că tehnicianul olandez poate salva echipa de la retrogradare: "Echipa avea nevoie de o schimbare totală, pentru că dinamica jocului era negativă. Şi acum e negativă, dar cred că s-a îmbunătăţit. Antrenorul nostru a jucat nenumărate meciuri, aproape 1.000, şi a câştigat tot ce se putea câştiga. Respectăm în totalitate ce ne cere şi trebuie să dăm totul pentru a ieşi din această situaţie. Am încredere 100 la sută în acest grup, în fiecare dintre noi. Muncim din greu, avem potenţial şi dacă punem la punct anumite lucruri, cu siguranţă vom ieşi din această zonă", a încheiat internaţionalul român.

După 27 de etape, Deportivo La Coruna ocupă locul 19 din 20 în campionatul Spaniei, la un punct de locul 18, ocupat de Las Palmas, şi la două de Levante, prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării.

Citește și: