1029 vizualizări 19 iun 2018

"Bine că n-am fost în sală! Cristi Chivu şi nea Mircea şi Ionuţ sunt oameni civilizaţi, care n-au răspuns. Cristi mi-a spus lucruri mai grave care s-au întâmplat acolo în sală, pe care nu-mi permit să le spun într-o emisiune televizată. Nici măcar secretul votului n-a fost respectat, dar asta este cu totul altă discuţie. Dacă eram în sală, cu siguranţă îi răspundeam pe loc.

Să uite el că a ciuruit pe cineva. Ăsta n-a ciuruit şi nu o să ciuruie pe nimeni toată viaţa lui. Este un om de o mediocritate cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Va trece aşa neobservat. Asta este, oamenii au ales. Nici pe vremea lui Ceauşeşcu nu cred că s-au întâmplat asemenea lucruri...", a spus Florin Prunea, la ProSport LIVE.

Răzvan Burleanu a câştigat al doilea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, încă din primul tur, după ce şi-a spulberat adversarii. Burleanu a obţinut 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%), Ionuţ Lupescu a strâns 78 de voturi (30,76%), Marcel Puşcaş fost votat de opt oameni (3,14%), în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot.

După ce Răzvan Burleanu a câştigat alegerile pentru preşedinţia FRF, a ţinut să-şi exprime bucuria printr-un mod neadecvat. Liderul de la Casa Fotbalului a spus "Nu a fost un fleac, dar i-am ciuruit!".

Citește și: