Gandul.info
Loredana Ficiu
861 vizualizări 23 iul 2018

Primele verificări efectuate de poliţiştii din Braşov arată că fostul campion national la atletism, Dumitru Mihăilescu, ar fi murit în timpul somnului, luni dimineaţă, într-un hotel din Poiana Braşov, unde acesta era în concediu.

”A fost identificat un bărbat de 65 de ani. Nu prezintă urme de violenţă pe corp. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Clubul Farul Constanţa la care era angajat ca expert sportiv a emis, luni, un comunicat oficial prin care a confirmat decesul fostului campion naţional la atletism.

”În zorii zilei de luni, 23 iulie 2018, a încetat să bată inima mare a bunului nostru coleg şi prieten, Dumitru Mihăilescu- Mişu, expert sportiv în cadrul clubului. După mai bine de 40 de ani, timp în care a activat la club ca sportiv, antrenor, metodist, director şi expert sportiv a încetat activitatea brusc, cu 20 de zile înainte de pensionare. Dragul nostru ai plecat într-un lung concediu înainte de pensie, pensie pe care o aşteptai cu nerăbdare. Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază!”, se arată în comunicatul citat.

În urma efectuării necropsiei, medicii legişti vor stabili de ce a murit Dumitru Mihăilescu.

Fost atlet de performanţă, legitimat la CS Farul timp de 16 ani, Dumitru Mihăilescu a devenit, după retragere, antrenor, metodist, director şi expert sportiv în cadrul clubului.

Citește și: