Gandul.info
Claudiu Giurgea
2181 vizualizări 25 dec 2017

Eboue a divorţat de soţia de 34 de ani şi a pierdut tot ce avea. S-a gândit inclusiv la sinucidere, având în vedere greutăţile pe care le-a avut: "Am pierdut tot după divorţul de soţia mea! M-am gândit şi la sinucidere. Acum, mi-aş dori să mă ajute Dumnezeu. Nu mai am nici măcar o maşină de spălat, nu am bani pentru un avocat. Am câştigat 8 milioane de euro în Turcia (n.r. la Galatasaray), dar 7 milioane i-am trimis acasă, soţiei mele. Nu vreau ca oamenii să ştie că sunt acasă şi stau cu lumina stinsă. Fiicele mele mă sunau până acum două luni. Mi-e dor de ele, mi-e dor să le văd. Simt o o durere mare că sunt departe de ele", a povestit Eboue.

Conform CNN Turk, “Împăratul” Terim a reacţionat imediat şi i-a propus postul de antrenor secund la grupa U14 a lui Galatasaray.

"Aş fi foarte bucuros dacă Fatih Termin mi-ar oferi de muncă la Galatsaray. Este ca un tată pentru mine, îl iubesc enorm, aş face orice pentru el, pentru că îl iubesc mult", a declarat Eboue imediat după ce a fost informat de postul disponibil de la echipa Cim Bom Bom.

De-a lungul carierei sale, Eboue a evoluat la: JMG Abidjan, ASEC Mimosas, KSK Beveren, Arsenal, Galatasaray, Sunderland şi Turk Ocagi

Citește și: