13 vizualizări 19 apr 2010

Franck Ribery, legitimat la Bayern Munchen, a fost audiat săptămâna trecută într-o anchetă privind un caz de proxenitism, a declarat avocata jucătorului, Sophie Bottai. "El a fost audiat în această săptămână ca martor. Pentru noi, cazul s-a terminat", a spus Bottai, potrivit căreia lui Ribery nu i s-a adus nicio acuzaţie, după audiere.

Potrivit Mediafax, Ribery a fost audiat pentru a da explicaţii privind relaţia cu una din cunoştinţele sale, care este apropiatul unei persoane ce coordonează o reţea de fete de companie. "Doar din cauza acestei relaţii a fost chemat la poliţie", a explicat avocata.

O sursă judiciară a afirmat, la sfârşitul săptămânii trecute, că doi componenţi al naţionalei Franţei au fost audiaţi recent ca martori de către anchetatori.

Ancheta vizează un club de noapte parizian suspectat că angajează prostituate şi frecventat de câţiva fotbalişti din reprezentativa de fotbal a Franţei. Un jucător a recunoscut în faţa anchetatorilor că a avut o relaţie cu o prostituată, fără să ştie că era minoră.

Duminică seară, avocatul altui internaţional francez, Sidney Govou, a declarat că jucătorul nu este implicat în acest caz, însă nu a precizat dacă acesta a fost sau nu audiat ca martor.

Citește și: