27130 vizualizări 21 iul 2013

Ioan şi Victor Becali au primit o veste teribilă din Italia: conducerea clubului Juventus Torino a decis să rupă orice legătură cu firma lor de impresariat.

Decizia ar fi fost luată din cauza litigiului existent între Adrian Mutu şi Chelsea Londra, în care şi Juventus a devenit parte, după ce britanicii i-au acţionat în instanţă pentru a plăti despăgubiri, scrie presa italiană.

După ce au văzut că nu pot recupera banii de la Mutu, londonezii au început o nouă acţiune în instanţă şi au dat în judecată Juventus, primul club la care Mutu s-a transferat în momentul în care suspendarea pentru consum de substanţe interzise a expirat.

Nemulţumiţi de situaţia creată, şefii lui Juventus ar fi hotărât să nu mai colaboreze cu fraţii Becali, conform presei italiene, care redă şi o declaraţie a lui Giovani: "Este exclus să ducem jucatori la Juventus!"

În această vară, fraţii Becali au transferat doi fotbalişti români în Serie A - Marius Alexe la Sassuolo şi Constantin Nica la Atalanta. De asemenea, ei au intermediat împrumutul lui Denis Alibec de la Inter la Bologna.

Citește și: