Andrei Pal
961 vizualizări 13 mar 2017

Cele două echipe au stat foarte bine în teren, iar portarii au avut evoluţii foarte bine, lucru care a făcut ca meciul să se încheie fără gol. Hagi pune acest lucru pe seama valorii egale dintre echipele aflate în play-off. "Aţi văzut finale de Liga Campionilor, Europa League, în care să se marcheze 7.000 de goluri? Valorile sunt apropiate, nu o să fie goluri multe şi diferenţe foarte mari", a spus Hagi la conferinţa de presă de după meci.

În urma acestui rezultat, Viitorul acumulează 27 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar pierde fotoliul de lider, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 5 în clasament, cu 22 de puncte. Hagi a vorbit şi despre meciul de etapa viitoare, cu FC Steaua. Înaintea confruntării directe, cele două formaţii se află la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului, despărţite doar de golaveraj. "Sper. Să nu vorbesc dinainte... Noi suntem ăia tineri, frumoşi, care încercăm să răsturnăm toate pronosticurile. Ce am văzut în seara asta îmi dă încredere. Sper să am sâmbătă noroc foarte mare (n.r. - la meciul cu FC Steaua), să dau şi eu un gol, aşa cum ne-au dat ei în ultimele şase meciuri. Şi Niţă s-o greşească...", a spus Hagi.

Fostul internaţional român a vorbit şi despre omologul său din această seară, Cosmin Contra, dar şi despre ambiţiile pe care le are alături de echipa sa. "Antrenor valoros, creşte. Are ambiţie, în anumite momente face diferenţa (n.r. - Cosmin Contra). [...] Muncesc, îmi fac datoria, cresc copii. Sunt puternici, se pot bate de la egal la egal cu toate echipele din România. Mă simt bun, întotdeauna m-am simţit bun. Sper să auziţi cât mai multe lucruri despre mine...", a conchis Hagi la conferinţa de presă.

Citește și: