Marius Ţone - Mediafax
658 vizualizări 7 mai 2015

"Cred că e imposibil (n.r. - să întoarcă rezultatul) pentru că în faţa celor de la Bayern se află cei trei băieţi (n.r. - Messi, Suarez şi Neymar) care nu cred că nu vor marca. Sunt într-o formă extraordinară, se simt şi au făcut diferenţa cu Bayern. E adevărat însă că germanilor le-au lipsit cele două piese foarte importante (n.r. - Robben şi Ribery)", a explicat fostul jucătorul al echipei FC Barcelona.

Hagi a menţionat că pentru el meciul FC Barcelona - Bayern Munchen, scor 3-0, a fost o lecţie. "A fost o lecţie, m-am uitat ca la o lecţie la televizor. Au fost doi antrenori care au crescut în aceeaşi casă, cu acelaşi stil. Barcelona a demonstrat încă o dată ce înseamnă să fii fidel unui stil de joc, indiferent de adversarul cu care joci. Apoi, când joacă două echipe perfecte, diferenţa o fac atacanţii. Eu mi-am luat lecţia, chiar dacă ai o apărare bună şi un mijloc bun, golurile le dau atacanţii. Altfel se termină 0-0", a precizat Hagi.

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia germană Bayern Munchen, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi '77, '80 şi Neymar '90+4.

Partida retur se va disputa la 12 mai.

Citește și: