Dana Stanila
7944 vizualizări 29 mai 2017

După meci, premierul Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de felicitare pentru echipa Timişoarei. Şeful executivului a admis totuşi că şi Baia Mare a luptat ”admirabil”.

”Despre rugby, se spune ca este un sport al gentlemanilor, iar jucătorii Timişoarei, care azi au câştigat un nou titlu de campioni, au dovedit acest lucru. Dăruire, devotament şi fair-play, toate într-o finală în care Timişoara Saracens şi Baia Mare au luptat admirabil”, a scris premierul Sorin Grindeanu pe Facebook.

Şeful Guvernului a postat şi câteva fotografii surprinse la finalul meciului. Grindeanu a mers pe teren, unde i-a felicitat şi îmbrăţişat pe jucătorii echipei Timişoara Saracens. Şi liderul PSD Liviu Dragnea a postat un mesaj pe Facebook, felicitându-i pe campionii României la rugby. Dragnea precizează însă că rămâne un suporter al echipei din Baia Mare.

”Aşa cum am promis, am participat la finala SuperLigii la Rugby dintre Ştiinţa Baia Mare şi Timişoara Saracens. Un meci pe cinste, care a arătat calitatea rugbyului românesc! Felicitări câştigătorilor! Dar rămân suporterul echipei din Baia Mare”, a scris Dragnea pe Facebook.

Şeful PSD a postat fotografii din tribune, surprinse în timpul meciului. Liviu Dragnea a privit finala la rugby alături de premierul Sorin Grindeanu.

Citește și: