1899 vizualizări 18 dec 2017

Demiterea tehnicianului croat vine ca urmare a eşecului suferit de Galatasaray, duminică, scor 2-1, în deplasare, în faţa nou-promovatei Yeni Malatyaspor, în etapa a 16-a din campionatul Turciei. În actuala stagiune, Galatasaray a acumulat 32 de puncte şi se află pe locul secund, la doar un punct de liderul Başakşehir.

În vârstă de 39 de ani, Igor Tudor a fost numit antrenor la Galatasaray în februarie 2017, când i-a luat locul olandezului Jan Olde Riekerink. Printre jucătorii pe care Igor Tudoar i-a adus la echipă, în mandatul său, se numără şi fundaşul român Iasmin Latovlevici, alături de care a lucrat şi la Karabukspor.

Acum, presa din Turcia anunţă că demiterea lui Tudor poate reprezenta marea şansă a lui Gheorghe Hagi. Duminică, site-ul turksvoetbal.net anticipa deja plecarea antrenorului croat şi îi dedica un material special antrenorului de la Viitorul. Printre altele, jurnaliştii turci notează că Hagi se numără printre preferaţii conducerii clubului, iar negocierile ar urma să se poarte până cel târziu vineri.

Prima variantă de înlocuire pentru Igor Tudor este, însă, Fatih Terim, legendarul antrenor care a activat ultima oară la naţionala Turciei. Laurent Blanc a fost numele mare contactat de Galatasaray, dar francezul a refuzat din start.

Citește și: