Andrei Ionascu
916 vizualizări 1 mar 2016

Pandurii Tg. Jiu a câştigat, luni, 29 februarie, scor 3-1, meciul jucat în deplasare la Ovidiu, cu FC Viitorul, în ultima etapă a sezonului regulat. Tănase a marcat pentru gazde în minutul 77, iar Hora (minutul 48), Ropotan (minutul 75) şi Mrzljak (minutul 84) au înscris pentru oaspeţi.

"Noi suntem cobai în Liga 1. S-a văzut arbitrajul din ultimele etape. Totul este foarte clar, suntem prea mici în acest campionat. Cred că toate echipele trebuie să aibă şanse egale. Noi încercăm să jucăm fotbal. N-are rost să mai zic altceva, despre jocul de azi, când arbitrajul a fost cum a fost azi. Nu mă mai interesează nimic în acest campionat, doar participăm. Dacă noi n-am avut penalty azi la Nicoliţă, eu mă las de antrenorat. Suntem cea mai dezavantajată echipă din campionat.", a declarat Hagi la finalul meciului, pentru DigiSport.

"Am făcut un meci bun azi, chiar dacă am comis şi greşeli. Noi am controlat jocul şi Pandurii au câştigat. Trebuie să ne batem în continuare, să avem acelaşi spirit ofensiv. I-am felicitat pe jucători în vestiar, ne-am calificat în play-off. Ne asteaptă meciuri grele, dar frumoase. Sunt sigur că se va juca fotbal de calitate în Liga 1.", a adăugat Hagi.

Gheorghe Hagi a declarat, pentru sursa citată, că nu mai are încredere în privinţa rezultatelor echipei Viitorul Constanţa în play-off: "Ce speranţă să mai am în play-off? Ne prezentăm şi vedem ce suntem lăsaţi să facem. Din punct de vedere sportiv, eu zic că suntem cea mai bună echipă din punct de vedere ofensiv din România. Dar nu suntem lăsaţi să jucăm de un anumit fenomen. Mesajul meu cel mai important este să fie lăsaţi jucătorii să joace fotbal pe teren, cine e mai bun să câştige, doar aşa vom progresa. Cu arbitraj în halul ăsta nu vom face nimic. De aia naţionala pierde la scor meciuri pe la tineret şi juniori. Noi avem mulţi tineri în echipă, care nu sunt lăsaţi să crească".

Bănel Nicoliţă, mijlocaşul echipei Viitorul Constanţa, a declarat după meci, pentru DigiSport: "Am avut un penalty clar. Grecu m-a faultat, la nivel picioarelor. Nu mai putem face nimic acum, trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri. Sperăm să dăm cât mai multe goluri, ca să nu mai poată arbitrii să determine soarta unui meci."

După această victorie, Pandurii acumulează 47 de puncte în 26 de etape şi urcă pe locul 3 al clasamentului. De partea cealaltă, Viitorul a coborât pe locul patru, cu 46 de puncte.

Citește și: