Gandul.info
Denis Şchiopu
667 vizualizări 24 feb 2018

"Avem o echipă foarte tânără. Mi-am asumat multe riscuri în iarnă. E o seară frumoasă. Suntem pentru al treilea an la rând în play-off. Ne-am adaptat foarte repede la condiţiile date. Am făcut un meci bun. Important e că noi suntem acolo, nu trebuie să vorbim despre ceilalţi. Eu sunt mulţumit pentru că am făcut lucruri bune în iarnă. În repriza secundă au intrat numai copii tineri. Echipa arată bine! Nu i-am lăsat nicio şansă Iaşiului, cu toate că au jucat bine, ne-a dominat. Suntem periculoşi în play-off. Avem mult talent, avem omogenitate", a declarat Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

Campioana en titre FC Viitorul a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, în etapa a 26-a a Ligii 1, ultima din sezonul regulat al competiţiei. În urma acestui rezultat, ambele echipe s-au calificat în play-off.

În clasament, Viitorul a acumulat 44 de puncte şi a acces în play-off de pe locul 5, la fel ca Poli Iaşi, care a rămas cu 39 de puncte, la egalitate cu Dinamo şi FC Botoşani. Astfel, s-a făcut clasament în trei, iar ieşenii au avut câştig de cauză, având cele mai multe puncte obţinute: şapte, în timp ce Botoşani a acumulat cinci puncte în cele patru meciuri cu Dinamo şi CSM Poli Iaşi, iar dinamoviştii doar patru. În play-off au mai obţinut prezenţa Astra Giurgiu (locul 4, 44 de puncte), CS Universitatea Craiova (locul 3, 51 de puncte), FCSB (locul 2, 52 de puncte) şi CFR Cluj (locul 1, 52 de puncte).

Citește și: