Hagi s-a arătat deranjat de faptul că Duckadam a spus că nivelul acestora scade după ce ajung la FCSB şi dau de bani şi a remis următorul comunicat de presă:
 
 "În urma declaraţiilor apărute duminică, 04.03.2018, în presa centrală, în care oficialul echipei FCSB, Helmuth Duckadam, afirmă că 'Fotbalistii Viitorului au foame de bani şi foame de Steaua...', directorul general al campioanei României, Cristian Bivolaru, face următoarea precizare:
 
 'Consideram total inoportună o astfel de declaraţie a unui oficial al FCSB chiar înaintea meciului direct dintre cele două formaţii, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Chiar dacă politica clubului este de a forma şi de a vinde jucători, nu este normal să existe astfel de discuţii înaintea unui meci oficial. Avem jucători cu o cotă foarte bună, suntem pentru al treilea an consecutiv în play-off şi suntem interesaţi să transferăm jucători la orice club (din ţara sau din străinătate) care ne transmite oferte interesante, atât pentru clubul nostru, cât şi pentru
 
 Nu am intrat, însă, niciodată, în negocieri referitoare la un transfer în timpul desfăşurării sezonului fotbalistic, mai ales cu una dintre competitoarele noastre. Cât priveşte afirmaţia potrivit căreia 'jucatorii care impresionau la Viitorul nu mai au acelaşi randament la noi', credem că oficialul fecesebist trebuie să caute cauzele în altă parte şi nu în 'foamea de bani' a acestora'".
 
 În ultima perioadă, FCSB a cumpărat de la Viitorul jucători precum Florin Tănase, Romario Benzar, Dragoş Nedelcu şi Florinel Coman.
 

Citește și: