Andrei Ionascu
15370 vizualizări 13 sep 2016

Aurelian Chiţu (46', 72') pentru gazde şi Marius Pena (90') pentru oaspeţi au marcat în meciul de la Ovidiu. În urma acestui rezultat, FC Viitorul ocupă locul 7 în clasament, cu 10 puncte, în timp ce Concordia se află pe poziţia a 10-a, cu 7 puncte.

"Importante erau cele trei puncte. Veneam după o perioadă de pauză, ştiam că jucăm împotriva unui adversar care ia greu gol. Încercăm să arătăm ca anul trecut, mai avem mult de muncă. În general, sunt mulţumit, pentru că mă interesa rezultatul. Am produs mult fotbal în ultimii 30 de metri, am avut multe ocazii în faţa porţii. Cred că am fost inspirat la pauză, schimbând poziţia lui Chiţu cu cea a lui Iancu. În ultimii 30 de metri, ai nevoie de calitatea atacantului, cum s-a văzut azi. Cu reuşitele astea, o să vină şi un progres în privinţa atacului nostru. Vom juca la Botoşani, e o echipă puternică, agresivă, cu un antrenor care le-a dat o mentalitate bună. Întotdeauna au fost meciuri bune cu FC Botoşani, să vedem câte goluri luăm şi câte dăm", a declarat Hagi la finalul partidei, pentru DigiSport.

Tehnicianul formaţiei FC Viitorul a comentat şi informaţia potrivit căreia Hagi este dispus să cedeze pachetul majoritar de acţiuni al clubului, la şapte ani după ce a început acest proiect.

"Nu am declarat eu că vreau să vând acţiuni din club. Fiecare îşi doreşte să fie mai bine, totul e deschis, poate să vină oricine. E o societate pe acţiuni, mi se pare totul normal. Trebuie să facem următorul pas, din punct de vedere financiar. Dacă nu, rămânem cu buget mare la academie şi mic la echipa mare. Fiecare îşi doreşte să gasească parteneriate benefice, pentru a plăti salarii, să avem bani de achiziţii, să creştem în valoare. Pentru performanţă, depindem mereu de bani", a precizat Hagi.

Citește și: