Astfel, în conferinţa de presă oficială de dinaintea partidei cu CFR Cluj, de duminică seară, din Liga 1, Gică Hagi a venit cu câteva idei interesante. Una din ele este modificarea numărului de schimbări care se poate face într-un meci: "Aştept să se facă mai multe schimbări şi la fotbal. Se joacă mai mult, sunt mai multe meciuri. Vreţi mai mult fotbal? Păi, daţi-ne mai multe schimbări. De ce doar trei schimbări? De ce să nu facem 5, 6 sau 7 schimbări? Cu momente în care ai voie să schimbi. De ce în alte sporturi, handbal, baschet se fac schimbări mai multe şi la noi nu? Aţi văzut Barcelona cum a păţit? Nu poţi să o ţii la nesfârşit cu pedală la 100 la sută, suntem oameni, cât să duci", a fost declaraţia lui Hagi.
 
 Fostul decar al României s-a referit şi la introducerae arbitrajului VIDEO, mai ales după ce s-a întâmplat la mjlocul săptămânii în Real-Juve: "De ce să nu fie VAR? Poate nu a văzut bine arbitrul. Au fost goluri valabile care nu s-au dat şi nu a mers echipa la mondiale. Pentru a elimină orice dubiu, cred că imaginea te lămureşte. La viteza jocului fiecare poate greşi, dar pe imagine nu mai ai cum. VAR e foarte bun, lămureşte anumite lucruri", a mai venit Hagi şi cu aceste idei.
 
 Viitorul este în luptă pentru locul 3 din Ligă 1, fiind la doar 2 puncte în spatele lui CSU Craiova, ocupantă locului 3, cel care mai duce în Europa League.

Citește și: