315 vizualizări 2 nov 2019

"Nu e uşor să-l enervezi (pe Darren Cahill -n.r.), dar în cele din urmă am reuşit 🥴💪🏼🤣🙈", a scris românca, pe Instagram, alăturând mesajul unei poze în care apar ea şi Darren Cahill.

Reacţia jucătoarei de tenis vine după ce a fost certată de antrenorul australian Darren Cahill în de-al treilea set al partidei, având în vedere că pierduse cinci game-uri consecutive.

„În ultimele trei game-uri ai fost o ruşine absolută pe teren. Acordă-ţi o şansă şi revino-ţi. Asta depinde de tine. Revizuieşte-ţi atitudinea şi o să câştigi meciul. Am încredere totală. Cum o să te defineşti ca atlet şi ca un competitor. Nici nu este vorba de rezultat acum”, i-a spus Cahill lui Halep.

„Sunt momente când trebuie să te enervezi, dar cred că a fost prea mult”, a spus fosta jucătoare de tenis Jo Durie, despre cuvintele lui Darren Cahill, la BT Sport.

Şi Nigel Sears a comentat şi el acest aspect: „Darren a avut dreptate în ce a transmis, dar a fost prea puternic în felul în care a ales să o facă şi cuvintele alese”.

În urma partidei, Simona Halep a ratat calificarea în semifinale, cele două calificate din Grupa Mov fiind Elina Svitolina şi Karolina Pliskova.

 

Citește și: