Alexandru Stanila
136 vizualizări 29 sep 2019

Halep a revenit pe teren la patru zile după abandonul în optimile de finală ale turneului de la Wuhan şi a obţinut o victorie clară contra lui Peterson. Deşi nu a părut la capacitate maximă, românca a câştigat fără emoţii duelul cu suedeza, profitând şi de numeroasele greşeli ale adversarei.

Primul set s-a încheiat după 29 de minute, Halep câştigând de trei ori pe serviciul lui Peterson şi cedând un singur game. Setul secund s-a disputat într-o manieră similară, cu sportiva din Constanţa la conducerea jocului. Ce mai lung game a avut loc la scorul de 3-1 pentru Halep, când Peterson a avut două şanse de a face break, nefructificate însă. Jocul s-a încheiat după o oră şi 12 minute.

În turul secund de la Beijing, Simona Halep va întâlni învingătoarea din partida Ekaterina Alexandrova (39 WTA) - Bernarda Pera (81 WTA), ultima venită din calificări. Partida dintre cele două va avea loc duminică, în jurul orei 12:00.

Turneul Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale în valoare de 8.285.274 de dolari, se desfăşoară în perioada 28 septembie – 6 octombrie.

 

Citește și: