Gandul.info
Claudiu Giurgea
510 vizualizări 22 feb 2018

Pentru prima dată după multă vreme, Duckadam nu va însoţi delegaţia FCSB la un meci din europa. fostul mare portar al roş albaştrilor nu a mers la Roma ci la spitalul Floreasca, acolo unde a făcut ultimele investigaţii la genunchiul stâng, cel la care va fi operat.

”Nu am mers la Roma pentru că am o problemă medicală. Ce-i drept o am de mai multă vreme, dar abia acum mi-am făcut curaj să o abordez. Practic, trebuie să fac o protezare la genunchiul stâng şi trebuie să finalizez analizele pentru intervenţia chirurgicală. Fac un transfer de genunchi, îmi pun altul: în locul celui natural, voi avea unul din titan. Glumind un pic, aş putea spune că-i creşte şi valoarea. Refacerea va fi cea mai complicată, dar acum am prins puţin curaj. Sper să nu-l pierd.”, a declarat Helmuth Duckadam la ProSport Live.

Helmuth Duckadam nu este la prima intervenţie chirurgicală. Până acum a suferit 7 operaţii. Una dintre ele este tot la genunchiul stâng, însă cea mai dificilă a fost cea de la braţ, din urmă cu 6 ani, fără de care ar fi riscat să-şi piardă mâna

Citește și: