8090 vizualizări 9 feb 2018

Soţia marelui tenismen a depus actele de divorţ la tribunal, pe data de 7 februarie, potrivit portalului instanţelelor de judecată. Brigitte este a patra sotie a lui Ilie Năstase. Cei doi s-au căsătorit în 2013. 

Neînţelegerile dintre cei doi nu sunt o noutate, Brigitte anunţând şi anul trecut că vrea să termine oficial relaţia cu Ilie Năstase. Prima oară când Nasty  a fost fotografiat discutând la o masă cu un grup, din care făcea parte şi o blondă. Fotografia a fost făcută în timp ce Brigitte se afla la o clinică din Viena, pentru a-şi trata problemele medicale. Imaginea a supărat-o pe Brigitte, care a izbucnit pe Facebook şi a anunţat că divorţează: „După cum deja v-aţi dat seama, drumul meu şi al soţului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi… Alegerea a facut-o, ca de obicei, el”, a scris Brigitte Sfăt pe contul ei de Facebook, potrivit ProSport.

Năstase susţine că Brigitte nu avea niciun motiv să se supere, deoarece a fost o ieşire nevinovată: „Eu nu am pe nimeni. Am fost la restaurant cu finul meu, prietena lui şi o prietenă de-a acesteia. Eu acum sunt pe terenul de tenis, Brigitte nu m-a anunţat nimic. Dacă ea s-a supărat, întrebaţi-o pe ea de ce”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea. 

Ulterior, Brigitte s-a declarat nemulţumită de pretenţiile fostei soţii a lui Năstase, Amalia, pe care Ilie nu ezită să le satisfacă. Actuala soţie a susţinut că fostul tenismen i-a cumpărat fostei neveste, o maşină nouă şi i-a oferit 1.200.000 de euro, pe lângă suma de 300.000 de euro pe care i-o dă acesteia anual. 

Brigitte a mărturisit că ea nu a primit niciodată o maşină de la Ilie şi că nu mai suportă ca ea să muncească din greu pentru bani, iar el să îi ofere cu atâta uşurinţă sume colosale fostei soţii. 

"Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru ca m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii, de faptul că nonstop îşi foloseste copiii să îi ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta dată, o maşina nouă. I-am dat un Mini Cooper cu 30.000 km la bord şi a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut, soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină", a scris Brigitte pe Facebook, anul trecut. 

Citește și: