285 vizualizări 9 iun 2018

"A venit momentul şi pentru Simona! Joacă cel mai bun tenis pe care l-am văzut de când a intrat în circuit. Nu-mi fac probleme că o să piardă. Nu mai contează înfrângerea cu Ostapenko... Când o să ia unul, o să fie gurmandă, o să le ia pe toate. O să vedeţi. Simona juca prea defensiv înainte, acum atacă din primul până în ultimul game. Am sunat-o pe Simona şi am vorbit cu altcineva, că ea era la interviu. I-am transmis să joace ca şi până acum, să lovească mingea, să servească la fel ca şi până acum şi să nu se enerveze dacă va face şi duble greşeli, că aşa se întâmplă când forţezi şi cu al doilea serviciu", a spus Ilie Năstase, pentru Digi Sport.

Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) se vor înfrunta, de la ora 16:00, în finala turneului de la Roland Garros. Meciul va putea fi urmărit de iubitorii sportului alb de la noi, în Mega Mall, modernul centru aflat pe B-dul Pantelimon, lângă Naţional Arena. Finala dintre Halep şi Stephens va fi transmisă în direct pe Eurosport şi ProTV, dar şi în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro.

Evenimentul pus la cale de Eurosport, ProSport şi Kiss FM va avea invitaţi de marcă din sportul românesc, care vor urmări partida pe un ecran imens, în comentariul specialiştilor Eurosport.

ProSport şi Eurosport continuă astfel colaborarea începută anul trecut, la finala de la RG pierdută de Halep în faţa Jelenei Ostapenko, eveniment găzduit de Promenada Mall. În ianuarie, la Park Lake Titan, aproape 1.000 de fani ai elevei lui Daren Cahill au trăit la intensitate maximă duelul cu daneza Caroline Wozniacki. Sandra Izbaşa, Monica Roşu, Loredana Dinu, Ana Maria Brânză Popescu, Marian Drăgulescu, Virgil Stănescu sau Victor Hănescu sunt doar câţiva dintre marii sportivi ai României care au ales să urmărească finalele Simonei, într-un cadru similar celor organizate în marile oraşe ale lumii.

 

Citește și: